Apartman 48,25m2 | Prvi sprat, stan II-1 | Novogradnja | Bjelašnica

Ulica Babin do

217,125KM

Fotografije

Kreditni kalkulator

Lokacija

Apartman se nalazi na prvom spratu zgrade u izgradnji, naselje Babin Do, općina Trnovo, Bjelašnica. Apartman je jednostrane orijentacije jug.

Zgrada se nalazi na atraktivnoj lokaciji a sastoji se iz suterena, prizemlja, 3 sprata i galerije. U suterenu zgrade i na prizemlju se nalaze garažna mjesta. Ostave su smještene u suterenu. Zgrada posjeduje lift kapaciteta 8 osoba koji ide od suterena do 3. etaže. Objekat posjeduje garažna mjesta, parking mjesta kao i skijašnice koje se posebno naplaćuju.

Zbog svog izuzetnog položaja na nadmorskoj visini od 1300m pruža se mogućnost opuštenog ili aktivnog boravka kako u zimskom, tako i u ljetnom periodu, te predstavlja bijeg od gradske gužve, zagađenja i buke tokom cijele godine. U blizini same lokacije apartmana nalaze se mnogi hotelski, ugostiteljski, te sportsko rekreacioni sadržaji. Objekat se nalazi na lokalitetu Babin Do. Zahvaljujući poziciji na izuzetno atraktivnoj turističkoj destinaciji, predmetna nekretnina je sigurno ulaganje. Početna stanica šestosjeda i skijaške staze za zaljubljenike zimskih sportova nalazi se na par minuta hoda od apartmana. Od centra Sarajeva je udaljena na nekih 30km, te kao takva sama po sebi predstavlja turističku atrakciju koja je posjećena tokom cijele godine.

Mapa

Javite nam se ukoliko imate dodatnih upita

Detalji

ID Nekretnine: MH-0263

Status nekretnine: Property Status Prodaja

Cijena: 217125KM

Sobe: Property Status 2

Spavaće sobe: Property Status 1

Broj kupatila: Property Status 1

Godina izgradnje: 2023godina

ZK izvod: u toku

Kvadratura: 48,25m2

Pogodnosti

Kvalitetna novogradnja

Atraktivna turistička destinacija

Sadržaji u blizini

Protupožarna i protuprovalna vrata

Moguć brz povrat investicije

Sedmokomorna vanjska stolarija

Optimalni režijski troškovi

Skijašnice

Dostupna garažna i parkirna mjesta

Opis nekretnine

Opis nekretnine: • Kvadratura: 48,25m2 | dvosoban
• Sadržaj: Spavaća soba, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, ulaz,hodnik, kupatilo i lođe.
• Datum izgradnje: Maj 2023. godine

Stolarija:
Ulazna vrata stana su izrađena od čeličnog rama obloženog čeličnim pocinčanim limom d=1mm zaokretna protivprovalna i protivpožarna, protivpožarnost UNA-P 60'. Ručka je tipska od brušenog inoxa sa odvojenom maskom brave

Unutrašnja stolarija:
Sobna vrata (ulaz u dnevni boravak) rađena u kombinaciji masive i mdf ploča. Krilo vrata je bez falca i radjeno kao dvošperovano, d=48mm sa ispunom od kaljenog stakla d=8mm. Ram krila rađen od masive jele/smrče dimenzija 24x100 mm i obložen sa mdf pločama d=8mm.

Vanjska stolarija:
Prozori i balkonska vrata su PVC izvedba, boje antracit, sa sedmokomornim Kommerling profilom d=88 mm, ojačano čeličnim ramom, troslojno termo staklo.

Pod:
Podne podloge u stanu imaju termičku/zvučnu izolaciju/stiropor d=3+2cm i cementnu košuljicu/estrich d=5.5cm.
Podovi hodnika, kupatila, toaleta i radnog dijela kuhinje, su obloženi keramičkim protukliznim Gress pločicama dim 40 x 40 cm
Podovi u dnevnom boravku i spavaćim sobama su finalno obloženi troslojnim panel parketom extra klase, debljine min=1.5cm

Režijski troškovi su prilagođeni realnoj potrošnji, uz instalirane zasebne mjerače potrošnje.

Grijanje:
Električni konvektori, tip eloment VER, sa pripadajućim termostatom, priključnim kablom sa utikačem, električni kupaonski radijatori, tip 2012, za montažu u kupatila, podni el. grijač za podno grijanje u kupatilu, komplet sa termostatom za temperaturu vazduha i graničnim termostatom za temperature poda sa sondom.

Struja:
P= 6,7 kW(manji i srednji stanovi), 10 kW (veliki stanovi, zavisno od kvadrature stana, a što je precizno definisano projektom elektroinstalacija).

Voda:
Svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer

Sanitarije:
Unutar kupatila su montirani sanitarni uređaji, tuš baterija, slavina na umivaoniku, Električni bojler 50 litara, standardna WC školjka i umivaonik. Tuš kada je izrađena na podu od keramike (keramički pod u blagom nagibu, sa slivnikom, tzv. “tursko kupatilo”.

Naša podrška uključuje

• Obilazak i prezentacija predmetne nekretnine
• Preporuka za eventualne izvore finansiranja
• Asistencija pri obradi dokumentacije
• Preporuka za pravnu i notarsku podršku

Agencija MH nekretnine su Vaš partner pri rješavanju jedne od osnovnih životnih potreba – pronalaska optimalnog doma za Vašu porodicu! Uz Vas smo od trenutka odluke za kupovinu do samog sretnog useljenja!

Kontaktirajte nas za više informacija ili dodatni savjet:
MH nekretnine
A: Branislava Nušića 158A
T: 033 868 709
M: 066 335 306 Certificirani agent prodaje Sedad
@: info@mhnekretnine.ba
W: www.mhnekretnine.ba