Kuća 226m2 | Okućnica 287m2 | Novo Sarajevo

Ulica Kupreška br: 29

580,000KM

Fotografije

Kreditni kalkulator

Lokacija

Kuća se nalazi u Sarajevu, naselje Grbavica, u ulici Kupreška broj 29. Lokaciji se može pristupiti iz ulice Put mladih muslimana (tzv. Tranzit – magistralni put M5), te iz ulice Zvornička. Naselje Grbavica bogato je opremljeno sadržajima poput hipermarketa, apoteka, osnovnih državnih i privatnih škola, parkova i igrališta, restorana i kafića, novoizgrađenom sportskom dvoranom, obnovljenim glavnim i pomoćnim fudbalskim stadionom, te razvijenom i unaprijeđenom infrastrukturnom mrežom (blizina taxi-stajališta, trolejbuske i tramvajske stanice). Iako se ulica Kupreška nalazi u srcu naselja Grbavica i nadomak navedenog sadržaja, ista sa druge strane pruža mir i sigurnost koji su potrebni za nesmetan porodični i privatni život.

Nekretnina je 2001. godine izgrađena u potpunosti iz temelja i prostire se na ukupnih 553 m2, od čega dvorište i okućnica čine 287 m2, a stambeni prostor 266 m2. U sklopu dvorišta nalazi se garaža, izgrađena prema usvojenom i odobrenom projektu, a pored garaže osigurano je dodatno parking mjesto unutar samog dvorišta. Prilazom kući sa gornje strane nailazi se na kovanu kapiju koja se sastoji od odvojenih ulaza za pješake i za motorna vozila. Kapija i garaža za motorna vozila pokreću se putem daljinskog upravljača povezanim sa ugrađenim motorom, a pješačka kapija povezana je sa interfonom unutar kuće.

Nekretnina je uknjižena u Zemljišno-knjižnom uredu Općinskog suda u Sarajevu i za istu je obezbijeđena sva potrebna dokumentacija kao dokaz o vlasništvu, građevinskim i drugim dozvolama. Na nekretnini nema tereta.

Dvorište se sastoji od vrta i voćnjaka. U vrtu su posađene ruže, šimširi i tuje koje okružuju cjelokupno dvorište kuće. Ulaz u samu kuću odvojen je od ulaza u podrum, a podrum je obnovljen i osposobljen kao zaseban stambeni prostor. U dvorištu se nalazi i natkrivena terasa za odmor, a zbog svoje veličine dvorište nudi veliki prostor za rekreaciju i druženje.

Kuća je opremljena sa termo-fasadom i kompletno obnovljenom PVC stolarijom, a kroz cijelu kuću provedeno je centralno grijanje. Kuća je sigurnosno zaštićena pomoću ugrađenog alarm sistema zaštite. Unutar dva kompletno opremljena sprata kuće nalaze se 2 kupatila, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dva velika hodnika, gostinjska soba, kao i 3 spavaće sobe. U dvije spavaće sobe ugrađeni su klima-uređaji. Visoko potkrovlje kao dodatni prostor daje mogućnost proširenja i opremanja po vlastitoj želji.

Mapa

Javite nam se ukoliko imate dodatnih upita

Detalji

ID Nekretnine: MH-0253

Status nekretnine: Property Status Prodaja

Cijena: 580000KM

Sobe: Property Status 6

Spavaće sobe: Property Status 3

Broj kupatila: Property Status 2

Godina izgradnje: 2001godina

ZK izvod: ima

Kvadratura: 226m2

Pogodnosti

Tri spavaće sobe

Atraktivna stambena lokacija

Funkcionalan i komforan stambeni prostor

Okućnica, vrt i voćnjak

Garaža i dodatno parking mjesto

Priključak kablovske tv i interneta

Efikasna toplinska i zvučna izolacija

Alarm i interfon

Klima uređaji

Opis nekretnine

Opis nekretnine: • Kvadratura: 226m2 | okućnica 287m2
• Sadržaj: 2 kupatila, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dva velika hodnika, gostinjska soba, kao i 3 spavaće sobe
• ZK: 1/1
• Godina izgradnje: 2001. godine


Nekretnina je izgrađena visokopostojanim materijalima, uz kvalitetne usluge izvođenja radova.
• Stolarija:
Ulazna vrata – PVC
Unutrašnja stolarija – drvo
Vanjska stolarija – PVC
• Pod:
Kombinacija keramičke pločice / parket


Režijski troškovi su prilagođeni realnoj potrošnji, uz instalirane zasebne mjerače potrošnje.
• Grijanje: Centralno grijanje
• Struja: Mjerač potrošnje
• Voda: Mjerač potrošnje

Dodatne instalacije omogućavaju potpunu ugodu boravka u svim godišnjim dobima.
• Klima uređaj: Opcija grijanja i hlađenja
• Priključak interneta i kablovske televizije

Naša podrška uključuje

• Obilazak i prezentacija predmetne nekretnine
• Preporuka za eventualne izvore finansiranja
• Asistencija pri obradi dokumentacije
• Preporuka za pravnu i notarsku podršku

Agencija MH nekretnine su Vaš partner pri rješavanju jedne od osnovnih životnih potreba – pronalaska optimalnog doma za Vašu porodicu! Uz Vas smo od trenutka odluke za kupovinu do samog sretnog useljenja!

Kontaktirajte nas za više informacija ili dodatni savjet:
MH nekretnine
A: Branislava Nušića 158A
T: 033 868 709
M: 061 148 031 Mersiha
M: 066 335 306 Sedad
@: info@mhnekretnine.ba
W: www.mhnekretnine.ba